Contactgegevens

Voor alle informatie over sportduiken in onze regio: contacteer het secretariaat

Secretariaat

Ralf Balduck

E-mail: Secretariaat

Vergunningen

Tascha Verhoeven

E-mail: Vergunningen

Bank

KBC 408-8076201-46

IBAN:
BE33 4088 0762 0146

BIC:
KREDBEBB


Put van Ekeren > Muisbroek


Vergunningen

AVOS Duikclubs
Leden van duikclubs aangesloten bij AVOS betalen 10,00€ voor een duikvergunning die 36 maanden geldig is. Voor duikers met een handicap en jeugdduikers kunnen de betrokken AVOS clubs prijskortingen aanvragen. De vergunningen worden aangevraagd door de clubsecretaris.

Niet-AVOS Duikclubs
Leden van duikclubs die niet aangesloten zijn bij AVOS betalen 10,00€ voor een duikvergunning die 12 maanden geldig is of 25,00€ voor een duikvergunning die 36 maanden geldig is. De vergunningen worden aangevraagd door de clubsecretaris.

Individueel
Ben je geen lid van een duikclub, dan kan je niet genieten van het voordelig clubtarief. Voor een individuele duikvergunning betaal je 15,00€ of 40,00€ die respectievelijk 12 maanden of 36 maanden geldig is. De vergunning wordt aangevraagd door het individue zelf.

Bijzondere vergunning Opleiding
Een vergunning "Opleiding" is bestemd voor elke beginneling die in het kader van zijn/haar versnelde duikopleiding de eerste ervaring dient op te doen in stilstaande waters. Deze vergunning, zonder naamvermelding, is gekoppeld aan de persoonlijke vergunning van de instruerende begeleider en is enkel hiervoor geldig. Deze begeleider dient zelf de aanvraag te doen en bedraagt 50,00€ welke geldig is voor 12 maanden.

Dagpas
Dagpassen zijn bestemd voor duikers, al dan niet aangesloten bij een duikclub, die uitzonderlijk één enkele keer in de put van Ekeren willen duiken. Deze passen zijn geldig op de datum vermeld op de pas en kosten 3,00€ per dagpas.