image

Vergunningen


Betalingen

Alle betalingen dienen online te gebeuren via onze betalingsprovider WorldLine.
Betalingen via een overschrijving worden niet meer aanvaard!

 

AVOS Duikclubs

Leden van duikclubs aangesloten bij AVOS betalen € 10,00 voor een duikvergunning die 36 maanden geldig is. Voor duikers met een handicap en jeugdduikers kunnen de betrokken AVOS clubs prijskortingen aanvragen. De vergunningen worden aangevraagd door de clubsecretaris.

 

Niet-AVOS Duikclubs

Leden van duikclubs die niet aangesloten zijn bij AVOS betalen € 10,00 voor een duikvergunning die 12 maanden geldig is of € 25,00 voor een duikvergunning die 36 maanden geldig is. De vergunningen worden aangevraagd door de clubsecretaris.

 

Individueel

Ben je geen lid van een duikclub, dan kan je niet genieten van het voordelig clubtarief. Voor een individuele duikvergunning betaal je € 15,00 of € 40,00 die respectievelijk 12 maanden of 36 maanden geldig is. De vergunning wordt aangevraagd door het individue zelf.

 

Bijzondere Vergunning Opleiding

Een vergunning Opleiding is bestemd voor elke beginneling die in het kader van zijn/haar versnelde duikopleiding de eerste ervaring dient op te doen in stilstaande waters. Deze vergunning, zonder naamvermelding, is gekoppeld aan de persoonlijke vergunning van de instruerende begeleider en is enkel hiervoor geldig. Deze begeleider dient zelf de aanvraag te doen en bedraagt € 50,00 welke geldig is voor 12 maanden.

 

Dagpas

Dagpassen zijn bestemd voor duikers, al dan niet aangesloten bij een duikclub, die uitzonderlijk één enkele keer in de put van Ekeren willen duiken. Deze passen zijn geldig op de datum vermeld op de pas en kosten € 3,00 per dagpas.

 

Langeafstandzwemmen

AVOS heeft de toelating gekregen van de stad Antwerpen om vergunningen uit te reiken voor langeafstandzwemmen in de put van Ekeren, deze specifieke vergunning kan enkel aangevraagd worden in clubverband en niet indvidueel. De prijs bedraagt € 10,00 voor een vergunning die 12 maanden geldig is of € 25,00 voor een vergunning die 36 maanden geldig is. De vergunningen worden aangevraagd door de clubsecretaris.