image

Aanmeldingsprocedure

 

Nieuwe manier van aanloggen op de AVOS website

Vanaf 27/12/2022 kan men zich niet meer aanmelden op de AVOS website door middel van zijn NELOS nummer en voornaam. Voorheen werd dit voornamelijk gebruikt opdat NELOS leden zich konden inschrijven voor AVOS activiteiten. Maar AVOS wenst in de nabije toekomst meer functionaliteiten aan te bieden via de website aan zowel NELOS leden als aan niet-NELOS vergunningshouders. Om dat te verwezenlijken dient de aanmeldingsprocedure te wijzigen.

Registratie 
Men moet zich eenmalig registreren met behulp van zijn NELOS nummer en geboortedatum, of met behulp van een geldig vergunningsnummer en geboortedatum. Nadien kan men zich dan aanmelden met het opgegeven email adres en paswoord. Men is niet verplicht van zich te registreren, men kan nog altijd duikvergunningen aanvragen zonder account. NELOS leden kunnen zich registreren zonder een geldige duikvergunning, zij kunnen zich dan enkel inschrijven voor AVOS activiteiten en geen gebruik maken van de extra functionaliteiten aan de Put van Ekeren. Registratie van niet-NELOS leden is enkel van toepassing voor individuele duikvergunningen (1 en 3 jaar) alsook duikvergunning (1 en 3 jaar) bekomen via de duikclub waarbij men aangesloten is. Dagpassen en opleidingsvergunningen zijn uitgesloten, hiermee kan men zich niet registreren.

Voordelen
Als men zich registreert, dan kunnen NELOS leden, net als vroeger, zich inschrijven voor AVOS activiteiten. NELOS en niet-NELOS leden kunnen dan ook de vergunningen, die gekoppeld zijn aan zijn/haar account, bekijken alsook de QR code opvragen van hun actieve vergunning. In de nabije toekomst zullen er nog extra functionaliteiten aangeboden worden waarvan men gebruik zal kunnen maken met zijn account en QR code. Vergunningshouders met een individuele vergunning kunnen deze ook verlengen via hun account.


Vergunningen